8 oktober -13 Rimfrostvitt....

Idag bloggar jag som designer för Helihak.
 

Det blev ett stafflikort
i gnistrande vitt.
Klicka på skylten här nedan så kommer du till
Helihakbloggen
och får se hela kortet
med alla detaljer.
 

Där finns också en tutorial
om hur man torrembossar,
något jag använt massor på det här kortet.
Kram!
 

Kommentarer
Postat av: snojbi

Har lämnat litet spår hos Helihak

Kraaaam

2013-10-08 @ 15:10:52
URL: http://www.snojbi.blogspot.se
Postat av: Elisabet

Ett underbart "krispigt" kort! Så väldigt snyggt att det var helt i vitt.
Tyvärr är jag jättedålig på att använda torrembossing, trots att jag tycker att det är så snyggt när andra gör det *får skärpa mig med det*

Ser så fram emot imorgon!!
Stor kram till dig!

2013-10-08 @ 16:00:05
URL: http://www.elisabetsscrapblogg.blogspot.com
Postat av: ÅsaJ

Hej!
Vilket underbart fint och krispigt kort. Jag älskar vitt så det här var verkligen i min smak.
Tusen tack för fina kommentarer inne hos mig. Kram Åsa

2013-10-08 @ 16:19:20
URL: http://scrapatheltenkelt.blogspot.se/
Postat av: bili

Mycket snyggt :) Fint komponerat med olika vita detaljer. kram bibbi

2013-10-08 @ 21:10:13
URL: http://kortfonstret.blogspot.net
Postat av: Majsan

Hej goa vännen!!
har varit inne och kikat :)
säger bara
WOOW WOOW vilket otroligt vackert kort!!

KRAMAR MAJSAN

2013-10-08 @ 21:27:10
URL: http://scrapmarianne.blogspot.com
Postat av: Pysseltokiga Marie

Hej Margareta!
Wow!! Så fantastiskt vitt, gnistrande vackert kort du gjort, me like:)) Liftvarning:)) Jag har många sådana embossing foldrar, en med vackra stjärnor. Passar ju perfekt till julkort:))
Tack för dina fina kommentarer inne hos mig:))

Må så gott
Kramizar Marie

2013-10-09 @ 09:36:33
URL: http://mariespysselsida.blogg.se
Postat av: http://pysselsandra.blogspot.se/

Hej =)

Vilket otroligt fint kort!! Jag har varit in och lämnat ett spår ;)

Kram jag!

2013-10-10 @ 13:04:23
URL: http://pysselsandra.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0