27 mars -22 Rosablommigt...

.... är väl alltid härligt, eller hur!?!
 
 
Ytterligare ett fint och färdigt motiv
fanns i pizzakantongen 
från min vän.
Det fanns också fina passande
mönsterpapper i den kartongen,
detta är ett av dem.
 
Jag använde ramen från
Craft Emotions:
Open Squares Scalloped XL
som jag stansade i purpurröd cardstock.
Samma cs satte jag också bakom motivet
för att framhäva den fina kanten.
 
 
Ur mina egna gömmor 
tog jag blommor till blomhörnet.
Jag klippte också ut en fjäril ur ett Pionpapper
och stansade ut blad med en die
från Skapat av's julkalender -20,
gillar dem skarpt!
 
Glittrade både blommor, blad 
och fjäril med Spectrum Noir Sparkle.
La lite Glossy Accent på fjärilskroppen
och satte pearlmaker på toppen av antennerna.
 
Monterade med distanskuddar som vanligt
och glittrade runt papperskanterna
med Sakura Gelly Roll Clear star.
 
 
 
Insidan fick ett annat rosa mönsterpapper
ur pizzakartongen innanför kanten
som är det "spill" som blev över
från framsidans kant.
 
Jag stansade ut ett hål till skrivyta
och stämplade en fin grattisstämpel.
 
Dekorerade med små retroblommor,
stansade med en gammal punch
i rosa spillbitar, och ett blad samt bling.
 
En mindre fjäril av samma sort
som den på framsidan flög också hit.
 
 
En bit av insidans mönsterpapper
fick pryda baksidan
bakom min namnetikett.
 
Ett set med kort och kuvert 
har jag använt till detta kort.
Jag har köpt dem hos Kristinas Scrapbooking.
 
Blogg.se var knasigt när jag försökte
göra detta blogginlägg i fredags kväll.
Sen dess har jag varit i Avesta
på en jättetrevlig scrapträff i dagarna två
tillsammans med Åsa och en massa andra,
som gillar att "klippa papper i grupp" ;-)
Därför finns det några alster att blogga
framöver (om blogg.se vill).
Välkommen åter alltså
om du vill se mer!
Kram!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Jättefint kort och så fin bild med blommorna. Kram

2022-03-29 @ 20:45:27
URL: http://iazscraproom.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0