31 december - nyårsaftonFanastisk dag med blå himmel och blek decembersol, men under eftermiddagspromenaden kändes det ändå att: NU HAR DET VÄNT! Kallt men lite' ljusare för varje dag!!! Snön har vi inget emot, den går bra att använda för skidåkning och gör ju dessutom livet lite' ljusare!
GOTT NYTT ÅR till dig som tittar in här! Skriv gärna en kommentar, så vet jag att du varit här och kan länka till din blogg om du har en.
Fantastic day with blue heaven and a pale December sun, but during our afternoon walk we anyhow felt: IT HAS TURNED NOW!Cold but a little lighter every day! We don't mind about the snow, we can use it for skiing and it's lightening life up!
HAPPY NEW YEAR to you who look in here! I'll rather see a comment from you to see you have been here and so I can link to your blogg if you have one.

30 december -10 Snö, snö, snöHärligt vinterlandskap i Hälsingland: som ett julkort! Sven hade skottat fin gång så att vi kom in i stugan.
Gissa om vi var tacksamma! Sen fick jag pulsa med snö upp till midjan bitvis för att sätta på vattnet.
Idag härlig promenad ner till affären i Vallsta. Medan vi gick sprack molntäcket upp och solen, som vi inte sett på länge spred några bleka strålar. Samtidigt sjönk förstås temperaturen, så det blev lite' bistert innan vi var hemma och korten tagna.

28 december -10 Snöig gråvädersdagEn god vän till mig gifter sig på nyårsafton och jag ville skicka en hälsning, så jag gjorde ett kort. Tyvärr har jag inte lyckats få det skarpt när jag fotade det, eftersom det varit en riktig gråvädersdag och dessutom en av åreta kortaste och mörkaste. Jag bjuder på det ändå.
Eftersom bruden är mycket musikalisk ville jag använda mig av mina notstickers, som jag köpt på Scraparazzi. I övrigt guldskimmer och romantik. Pappret med alla hjärtan kommer från Panduro.
Hoppas brudparet får en riktigt härlig bröllopsdag!

26 december -10 Annandag julIdag har jag försökt göra ett "examensprov" och fixa ett inlägg på egen hand. Jag fick fina papper av Åsa i julklapp och blev inspirerad att göra ett "guldigt" nyårskort med det. Texten är stansad med QuickCutz Katie Skinni mini. Mönsterpapperet är ganska tjockt så jag gjorde inget kuvert till denna gång. Annars tycker jag det är så roligt att göra matchande kuvert med hjälp av  min Ultimate Pro.
Snön har yrt för fullt idag och våra julgäster har styrt söderut. Hoppas resan har gått bra för dem!

25 december -10 En julklapp - att skapa en egen bloggI år har jag gjort egna julkort till våra vänner runt om i Sverige och världen. Det blev över 70 stycken, men eftersom vädret varit så mörkt och snöigt har jag inte fotat dem. Det här kortet gjorde jag till vår dotter Åsa med familj och det är hon som hjälper mig att fixa den här bloggen. Jag fick det som en av mina julklappar - bra idé!

RSS 2.0